Over ons

Autobedrijf Simonis is sinds de overname in 1992 actief in Vianen als Renault Dealer.

 
Wat begon als een service punt met 2 medewerkers is uitgegroeid tot een modern bedrijf met inmiddels meerdere medewerkers.
 
Met de bouw van een nieuw modern pand in 1999 kon deze groei gestaagd doorgaan en zijn we ook in staat alle merken te onderhouden. 
Gerund door Harry en zijn vrouw Renie ontstond een klein klantgericht familiebedrijf, waar service en klanttevredenheid de belangrijkste pijlers zijn. Daardoor zijn het aantal vaste en nieuwe klanten gestaagd gegroeid.
 
Rond 2000 is er een extra tak van het bedrijf ontstaan: de autosport, een passie van Harry en zijn kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen, prepareren, afstellen en onderhouden van raceauto's met ervaring over de hele wereld van Spanje tot Dubai. Dit gebeurd in verschillende raceklasse en voor diverse gerenommeerde race-Teams en met klinkende resultaten.
De opgedane ervaring discipline en teambuilding nemen we mee naar Vianen en gebruiken we voor onze werkplaats en personeel met als uiteindelijk doel een nog betere kwaliteit en grotere klant tevredenheid.
 
Buiten het raceseizoen zijn Patrick en Mark, hun kinderen, tegenwoordig ook binnen ons bedrijf actief. Op diverse afdelingen gebruiken zij hun opgedane ervaring om daarmee nog meer de kwaliteit te verbeteren en voor de toekomst de kwaliteit te waarborgen.
 
We hopen dat ook nog vele jaren te doen !!
 
 
AFSPRAAK MAKEN
DEALERGEGEVENS
Autobedrijf Simonis Vianen

ADRES
Sportlaan 10
4131 NN VIANEN

TEL: 0347-376512
FAX: 0347-373264

MAIL: info@renault-simonis.nl