Schadeherstel

 

Bij RENAULT ERKEND SCHADEHERSTEL herstelt uw Renault 100%
 
Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw Renault bij Renault Erkend Schadeherstel in veilige handen. Want de autotechnici die hier werken volgen regelmatig speciale Renault-cursussen. Ze beschikken als eerste over de nieuwste reparatiemethoden.
Jaarlijks wordt gecontroleerd of bedrijf en medewerkers nog wel voldoen aan de strenge eisen van Renault.
 
Origineel Renault
Bij het herstel worden uitsluitend originele Renault-onderdelen gebruikt. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau behoudt. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto wordt niet aangetast.
 
Renault Merkgarantiebewijs
Na herstel van de schade ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs. Dit bevestigt dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. Het Merkgarantiebewijs garandeert u dat uw Renault na het herstel op alle aspecten weer in dezelfde staat verkeert als vóór de schade. Een veilig gevoel, dat alleen Renault Erkend Schadeherstel u kan geven.
 
RENAULT ERKEND SCHADEHERSTEL
- Schadeherstel conform Renault eisen
- Renault vervangend vervoer
- Gebruik van originele Renault-onderdelen
- Geen effect op restwaarde
- Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*
 
Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie
 
* Indien van toepassing
AFSPRAAK MAKEN
DEALERGEGEVENS
Autobedrijf Simonis Vianen

ADRES
Sportlaan 10
4131 NN VIANEN

TEL: 0347-376512
FAX: 0347-373264

MAIL: info@renault-simonis.nl